EARTH, WE’VE GOT IT COVERED.

EARTH, WE’VE GOT IT COVERED.

DHL Express har hovedfokus på effektivitet, trygghet og nøyaktighet. La oss ta ansvar for dine sendinger slik at du kan ha fokus på din bedrifts kjernevirksomhet. Vi garanterer On-time leveringer til over 220 land og regioner verden over. Pakken din er i trygge hender til enhver tid hos oss i DHL Express.
Prøv DHL Express i dag!
Og vær med i trekningen av opphold og billetter til Formula 1® eller Formula E i din nærmeste vertsby for Grand Prix.
Personvern er viktig for oss i DHL og informasjon vil ikke bli delt med tredjepart
Les mer om personvern

HASTIGHET

Uansett hvor du befinner deg i verden vil vår infrastruktur og våre ansatte gi deg tilknytning til over 220 land og regioner verden over. Og med vår sikkerhet og effektivitet forsikrer vi deg om at din sending er i trygge hender, fra avsender til mottaker, og blir levert til avtalt tidspunkt.
Les mer om våre produkter på DHL.no

VERDI

DHLs avanserte leveringsløsninger forsikrer ikke bare at alle sendinger ankommer mottaker til avtalt tid, men også til riktig sted, i en perfekt tilstand. Alt til en rimelig pris.
Les mer om våre produkter på DHL.no

Dør-til-Dør

Du kan trygt stole på vår dør-til-dør levering, uavhengig av om du sender dokumenter eller pakker. Sendingen håndteres personlig av våre ansatte, fra din dør til riktig mottaker, og vil bli levert til avtalt tid og sted, som lovet.
Les mer om våre produkter på DHL.no

INNSYN FRA A-Å

Alle våre prosesser er enkle og med fullt innsyn. Dette innebærer at det ikke finnes valutasvingninger eller skjulte kostnader. Prisen du ser, er prisen du betaler.
Les mer om våre produkter på DHL.no