INTERNASJONALE FORSENDELSER?

- MED DHL EXPRESS NÅR DU HELE VERDEN!

INTERNASJONALE FORSENDELSER? MED DHL EXPRESS NÅR DU HELE VERDEN!

DHL Express har lokal tilstedeværelse i mer enn 220 land og garanterer levering neste dag til flere og steder enn noen andre. Kunnskap, skreddersydde tjenester, enkle løsninger og pålitelighet er viktige egenskaper du får når du velger DHL Express. La den internasjonale spesialisten ta hånd om dine forsendelser - så du kan fokusere på å utvide virksomheten internasjonalt. Kontakt vår kundeservice på telefon 810 01 345 eller fyll ut skjemaet dersom du ønsker en behovsanalyse eller mer informasjon om våre produkter og tjenester.
Vi respekterer ditt personvern og deler ikke informasjon med andre.
Les mer .

VERDI

Alle bedrifter er avhengige av gode forbindelser for å kunne vokse. Det å få forsendelser frem til rett sted og tid er vesentlig. DHL Express hjelper alle typer bedrifter. Vår hurtighet og pålitelighet sikrer ditt foretaks renommé - det beste utgangspunkt for god forretningsvirksomhet.
KONTAKT OSS I DAG

INTERNASJONALE SPESIALISTER

Takket være vårt globale nettverk og internasjonale ekspertise, har vi gjort det enklere for deg og gjøre forretninger på tvers av landegrenser. Vi utdanner våre ansatte til internasjonale spesialister med de høyeste standarder slik at du alltid kan være trygg på at din forsendelse er i de beste hender.
KONTAKT OSS I DAG

TOLLKLARERING

DHLs store geografiske dekningsområde gjør oss til nummer én innenfor Customs Brokerage. DHLs fortollingsavdeling med inngående kunnskap kan levere fortollingstjenester uansett hva slags virksomhet og handel det gjelder. DHL kan transportere hva som helst, hvor som helst og vi sørger for at forsendelsen din passerer internasjonale landegrenser uten problemer.
KONTAKT OSS I DAG